Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Actief zeilen  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Actief   >   Actief zeilen

Actief zeilen

versterk uw teamgeest!
Wilt u met vrienden of familie actief zeilen? Dat kan bij De Hoge Wier. Er is bemanning aan boord, dus geen stress over hoe het schip te zeilen, maar u kunt samen met de bemanning zo actief zeilen als u zelf wenst.

Op het water is er veel te zien, actief zeilen is zo te combineren met leuke toeristische attracties. Bent u wel eens op het forteiland Pampus geweest? Dit fort voor de kust van Muiden is onderdeel van de “Stelling van Amsterdam” en tijdens een rondleiding over dit eiland leert u veel over de verdedigingswerken van Nederland. Beslist de moeite waard om naar toe te zeilen op het Markermeer! IJsselmeer, Markermeer en het Wad hebben ook heerlijke ankerplaatsen.

Actief zeilen op het Markermeer, IJsselmeer en IJmeer is de moeite waard, er zijn mooie vaargebieden waar veel te ontdekken valt. Pittoreske havenplaatsjes die nog de sfeer van weleer uitademen zijn vrijwel overal rondom het IJsselmeer en Markermeer te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Muiden met haar monding van de Vecht en het Muiderslot, Enkhuizen met de “Drommedaris”, Volendam met zijn toeristische dijk en Marken met zijn karakteristieke huizen.

De arrangementen van actief zeilen:

  • Actief zeilen naar Pampus
  • Vergaderen en zeilen op het Markermeer
  • Teambuilding en actief zeilen
  • kookworkshop en actief zeilen

Bent u geďnteresseerd in zeilen arrangementen kijk dan op de homepage van De Hoge Wier en boek uw actief zeilen arrangement. Kies uit diverse interessante actief arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Actief zeilen

Duur tocht: variabel
Prijs: v/a € 595
Exclusief: scheepshuur en catering
Actief zeilen
Andere bezoekers zochten ook naar:
  middag zeilen     vergaderen     avond zeilen     wellness en meditatie     prijzen     lazy sunday     pampus     foto     regatta     matchrace     koken en zeilen