Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Business events  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Event   >   Business events

Business events

De Hoge Wier maakt meer mogelijk!
Business events zijn een uitstekend middel om uw relaties nader tot elkaar te brengen. Van belang is dat de locatie, de catering en de sfeer goed zijn. Heeft u er wel eens aan gedacht om met collega’s lekker te gaan zeilen tijdens één van uw business events? De Hoge Wier heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van business events op het water! Meer dan 10 traditionele zeilschepen liggen voor u klaar in de haven van Muiden. Voor groepen van 45 tot 250 personen, voor grote groepen evenementendus, organiseren wij business events, evenementen waarin zeilen, teambuilding en lol voorop staan!

Een volledig overzicht van onze mogelijkheden vindt u op onze homepage. U kunt ook meteen naar onze evenementen pagina gaan, daar vindt u meer informatie over de verschillende business events die wij aanbieden.

Tijdens business events zeilen op het water is weer eens wat anders. Toch liever niet één van onze business events, maar liever een avondarrangement dat kan ook. Ga dan naar onze homepage en daar vindt u alle informatie over business events of arrangementen van De Hoge Wier.

Met uw bedrijfsuitje evenement zeilen is mogelijk. Lekker uitwaaien met uw collega’s of relaties en samen de handen uit de mouwen steken. Zeilen bedrijfsuitje evenement personeelsfeest, dat gaat goed samen. De uitdagende omgeving en de professionele begeleiding staan garant voor een productief en verrassend samenzijn met uw collega’s of relaties. Op onze hoofdpagina vindt u alle mogelijkheden voor een zeiltocht met onze fantastische zeilschepen. Kies uit diverse interessante event arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Business events

Groepsgrootte: 30-100 p.
Gasten per schip: 15-50
Schepen: klippers
Business events
Andere bezoekers zochten ook naar: