Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Event organisatie  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Event   >   Event organisatie

Event organisatie

De Hoge Wier maakt meer mogelijk!
De Hoge Wier is hét event organisatie bureau voor uw evenementen op het water! Meer dan 10 traditionele zeilschepen liggen voor u klaar in de haven van Muiden. Tijdens één van uw evenementen zeilen? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in event organisatie voor groepen van 45 tot 250 personen, grote groepen evenementen dus. Bedrijfsuitjes en evenementen waarin zeilen, teambuilding en lol voorop staan!

Een volledig overzicht van onze event organisatie en de mogelijkheden vindt u op onze homepage.

U kunt ook meteen naar onze evenementen pagina gaan, daar kunt u alle informatie vinden over de events van onze event organisatie.

Met uw bedrijfsuitje evenement zeilen is mogelijk. Op onze evenementen pagina vindt u ideeën voor een zeiltocht met collega’s. Lekker uitwaaien met uw collega’s of relaties en samen de handen uit de mouwen steken. Zeilen bedrijfsuitje evenement personeelsfeest, dat gaat goed samen. De uitdagende omgeving en de professionele begeleiding staan garant voor een productief en verrassend samenzijn met uw collega’s of relaties. Op onze hoofdpagina vindt u alle mogelijkheden voor een zeiltocht met onze fantastische zeilschepen.

Wilt u met een groep vrienden/collega’s een evenement boek dan bij event organisatie De Hoge Wier. De Hoge Wier event organisatie maakt een passend arrangement voor u. Ga naar onze homepage en daar vindt u alle informatie over evenementen of arrangementen van De Hoge Wier. Kies uit diverse interessante event arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Event organisatie

Groepsgrootte: 30-100 p.
Gasten per schip: 15-50
Schepen: klippers
Event organisatie
Andere bezoekers zochten ook naar: