Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Personeelsdag  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Personeel   >   Personeelsdag

Personeelsdag

een dag op het water met uw personeel
Wilt u een keer een outdoor personeelsdag organiseren maar wilt u dat alle medewerkers mee kunnen doen? Heeft u dan al aan zeilen gedacht? De Hoge Wier is een mooi trendy zeilschip waar perfect een personeelsdag op beleefd kan worden. Het is voor iedereen toegankelijk en u kunt de personeelsdag zo actief maken als u wenst. Geen geploeg door de modder of gevaarlijke situaties maar een personeelsdag waarin ieder zich op zijn gemak voelt.

Een personeelsdag, zeilen op het IJsselmeer biedt voor bijna iedereen een perfecte combinatie van ontspanning, spanning, genieten en samenwerken. Voor mensen met veel ervaring met zeilen maar ook voor de leken onder u; iedereen kan en mag meehelpen aan dek. Maar niets moet! Lekker genieten van het uitzicht en de catering mag ook.

De Hoge Wier heeft meerdere arrangementen voor personeelsdag, zo is er ook een teambuilding arrangement. U word dan in 3 of 4 teams verdeeld en iedere team moet zijn taak goed uitvoeren om het schip goed te laten zeilen.

Voor ander catering kunt u nog ons cateringoverzicht benaderen. Voor meer informatie over personeelsdag of andere arrangementen van De Hoge Wier kunt u terecht op de homepage van De Hoge Wier.

Een personeelsdag organiseren wordt nu nog leuker en makkelijker. De Hoge Wier neemt u namelijk alle werk uit handen, het personeelsuitje wordt van A tot Z voor u geregeld.

Kies uit diverse interessante personeel arrangementen:


Of kies uit andere categorieŽn:
Highlights van

Personeelsdag

Lekker weg met vrienden of familie
Prijs: v/a € 69 p.p.
Personeelsdag
Andere bezoekers zochten ook naar: