Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Teambuilding activiteit  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Team   >   Teambuilding activiteit

Teambuilding activiteit

versterk uw teamgeest!
Bij een teambuilding activiteit wordt het zeilen op een zeilkipper gecombineerd met een actief teambuilding activiteit programma, geschikt voor jong en oud. Zeilervaring is niet nodig en samenwerken is een must!

Tijdens de teambuilding activiteit wordt de groep in 3 groepen verdeeld. De activiteiten zijn “denkwacht” – sturen en navigeren, “doewacht” – alle werkzaamheden op het oor- en middendek en “kombuiswacht” – alle werkzaamheden benedendeks.

Boven- en benedendeks voert u in teams allerlei opdrachten uit en beantwoordt u allerlei vragen, waardoor u zeer actief bij het zeilen betrokken wordt en spelenderwijs van alles leert over het reilen en zeilen aan boord. Samen zijn de teams verantwoordelijk voor het goed zeilen van het schip.

Voor als u iets te vieren heeft, of als u wilt dat uw werknemers elkaar beter leren kennen. Of wilt u gewoon iets extra’s toevoegen aan uw zeiltocht? Dan heeft De Hoge Wier de juiste teambuilding activiteit voor u!

Als aanvulling op dit deze teambuilding activiteit is ’s middags een bezoek aan het forteiland Pampus mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de rest van de dag ontspannen verder te zeilen.

Wilt u meer in formatie over teambuilding activiteit bezoek dan de homepage van De Hoge Wier voor een volledig overzicht! Kies uit diverse interessante team arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Teambuilding activiteit

Duur tocht: variabel
Prijs: v/a € 595
Exclusief: scheepshuur en catering
Teambuilding activiteit
Andere bezoekers zochten ook naar: