Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Teambuilding arrangement  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Team   >   Teambuilding arrangement

Teambuilding arrangement

versterk uw teamgeest!
Wilt u een verrassend teambuilding arrangement? Eentje waar uw team nog lang over na zal praten?

Kom dan een dag lang teambuilden aan boord van 1 van onze zeilschepen!

Boven- en benedendeks voert u onder begeleiding in verschillende teams allerlei opdrachten uit, waardoor u zeer actief bij het zeilen betrokken wordt en spelenderwijs van alles leert over het reilen en zeilen aan boord. Als aanvulling op dit ochtendprogramma is ’s middags een bezoek aan het forteiland Pampus mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de rest van de dag ontspannen verder te zeilen. Samen zowel mentaal als fysiek bezig zijn in de buitenlucht, ver weg van de tl verlichte congreszaaltjes; een verfrissende manier van teambuilding!

Voorbeeld teambuilding arrangement:

10:00 U komt aan boord van het schip. De bemanning stelt zich voor. Onder het genot van een kopje koffie met kruidkoek wordt een uitleg gegeven over de invulling van de dag. De groep wordt onderverdeeld in 3 teams.
10:30 uur Vertrek uit de haven van Muiden. Er wordt gestart met de teambuilding activiteit. Er zijn 3 soorten wachten die door de teams gelopen moeten worden:
“Denkwacht” – Sturen en navigeren
“Doewacht” – Alle werkzaamheden op het voor- en middendek
“Kombuiswacht” – Alle werkzaamheden benedendeks
Na 3 kwartier wisselen de teams steeds van wacht. Samen zijn de teams verantwoordelijk voor het goed laten zeilen van het schip (bijv. navigatie, zeiltrim, kombuis, sturen, etc.). Tijdens het zeilen moeten diverse opdrachten worden uitgevoerd en vragen worden beantwoord, teneinde het schip en het leven aan boord te leren kennen.
13:00 uur Einde teambuilding programma. Er is tijd voor de lunch. Na afloop van de lunch krijgt het team die de beste prestaties heeft geleverd een prijs uitgereikt.
14:00 uur Na de lunch wordt er lekker gezeild zodat u nog wat langer van het zeilen kunt genieten. Ontspannen met elkaar napraten is ook zeer verdienstelijk voor de teambuilding!
17:00 uur Aankomst in de haven van Muiden. Afsluiting van de teamdag.

Toch liever geen teambuilding arrangement, maar liever een zeilwedstrijd dat kan ook. Ga dan naar onze homepage en daar vindt u alle informatie over de teambuilding arrangement of andere arrangementen van De Hoge Wier.

Kies uit diverse interessante team arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Teambuilding arrangement

Duur tocht: variabel
Prijs: v/a € 595
Exclusief: scheepshuur en catering
Teambuilding arrangement
Andere bezoekers zochten ook naar:
  bedrijfsuitje     matchrace     foto     wedstrijdzeilen     koken en zeilen     avond zeilen     teambuilding     catering     vergaderen     prijzen     lazy sunday