Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Slaapschip  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Vakantie   >   Slaapschip

Slaapschip

heerlijk genieten op de Nederlandse wateren!
U wilt slapen op een slaapschip? Dat kan we hebben mooie traditionele slaapschepen waar u met uw vrienden/ familie of collega’s op kunt slapen.

Het slaapschip biedt verschillende mogelijkheden tijdens de zeiltochten. Zo staat de route niet vast en bepalen weer en wind waar u heen gaat. De route kan ook naar uw eigen wensen worden ingevuld tijdens de zeilreis, dit in overleg met de schipper. Elke dag wordt er met het slaapschip een andere haven aangedaan, zoals Enkhuizen, Hoorn, Lemmer, Volendam, Lelystad, Medemblik of Edam. In de haven overnacht u op het slaapschip. Een zeiltocht kan volledig aan uw wensen aangepast worden.

Een voorbeeldprogramma:
Inschepen op het slaapschip
Maandagavond 20:00 uur. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het slaapschip. U kunt de avond aan boord doorbrengen of een van de vele café's van Muiden bezoeken.

Volgende dagen op het slaapschip
In overleg wordt de vertrektijd bepaald. De trossen gaan los van het slaapschip en u kunt zelf actief meehelpen met o.a. zeilen hijsen, sturen en het overstag laten gaan van het slaapschip. Afhankelijk van weer en wind en van uw voorkeur wordt er gezeild naar Marken, Volendam, Monnickendam, Edam, Hoorn of Enkhuizen. In deze haven zal worden overnacht. Indien de omstandigheden meezitten kunne er zelfs één of meerdere Waddeneilanden worden bezocht.

Afscheid
Er wordt terug gezeild over het Markermeer richting Muiden. Aankomst en afsluiting van het de zeilvakantie zal op zondagmiddag rond 16:00 uur zijn. Einde van het programma

Ideeën
U kunt bijvoorbeeld tijdens uw zeilreis ook een bezoek brengen aan Pampus - waar u een uitgebreide rondleiding kunt krijgen -, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of de Bataviawerf in Lelystad. U kunt het slaapschip met of zonder catering huren.

Voor meer informatie over het slaapschip en/of arrangementen kijk op de homepage van De Hoge Wier. Kies uit diverse interessante vakantie arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Slaapschip

Groepsgrootte: 30-100 p.
Gasten per schip: 15-50
Schepen: klippers
Slaapschip
Andere bezoekers zochten ook naar:
  wedstrijdzeilen     middag zeilen     matchrace     bedrijfsuitje     feestavond     regatta     vergaderen     trouwerij     teambuilding     koken en zeilen     foto