Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Zeilreizen  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Vakantie   >   Zeilreizen

Zeilreizen

heerlijk genieten op de Nederlandse wateren!
Bij zeilreizen denken veel mensen aan Turkije, Griekenland of andere warme gebieden. Maar in Nederland zijn ook fantastische zeilreizen te maken! Ontdek de schoonheid van uw eigen land, er zijn heel veel mooie gebieden in Nederland waar andere zeilreizen u niet brengen. Wij bieden zeilreizen op maat voor u. Kunt u niet zeilen? Dat is geen probleem, de zeilreizen worden gevaren met bemanning. U kunt natuurlijk wel actief mee zeilen tijdens de zeilreizen. We hebben mooie traditionele slaapschepen waar u met uw vrienden of collega’s op kunt zeilen en slapen. Bij de zeilreizen staat de route niet vast en bepalen weer en wind waar u heen gaat. De route kan ook naar uw eigen wensen worden ingevuld, dit in overleg met de schipper. Elke dag wordt er een andere haven aangedaan, zoals Enkhuizen, Hoorn, Lemmer, Volendam, Lelystad, Medemblik of Edam. Zeilreizen kan dus volledig aan uw wensen aangepast worden.

Een voorbeeldprogramma van zeilreizen:
Inschepen voor zeilreizen
Maandagavond 20:00 uur. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op de boot. U kunt de avond aan boord doorbrengen of een van de vele cafés van Muiden bezoeken.

Volgende dagen
In overleg wordt de vertrektijd bepaald. De trossen gaan los en u kunt zelf actief meehelpen met o.a. zeilen hijsen, sturen en het overstag laten gaan van de boot. Afhankelijk van weer en wind en van uw voorkeur wordt er gezeild naar Marken, Volendam, Monnickendam, Edam, Hoorn of Enkhuizen. In deze haven zal worden overnacht. Indien de omstandigheden meezitten kunne er zelfs één of meerdere Waddeneilanden worden bezocht tijdens zeilreizen.

Afscheid van uw zeiltocht
Er wordt terug gezeild over het Markermeer richting Muiden. Aankomst en afsluiting van het de zeilvakantie zal op vrijdagmiddag rond 16:00 uur zijn. Einde van zeilreizen.

Ideeën
U kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan Pampus - waar u een uitgebreide rondleiding kunt krijgen -, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of de Bataviawerf in Lelystad. U kunt de schepen met of zonder catering huren.

Voor meer informatie over zeilreizen en/of arrangementen kijk op de homepage van De Hoge Wier.

Kies uit diverse interessante vakantie arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Zeilreizen

Groepsgrootte: 30-100 p.
Gasten per schip: 15-50
Schepen: klippers
Zeilreizen
Andere bezoekers zochten ook naar: