Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Zeilvakantie  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Vakantie   >   Zeilvakantie

Zeilvakantie

heerlijk genieten op de Nederlandse wateren!
Wilt u met vrienden op zeilvakantie, maar jullie kunnen niet zeilen? Geen probleem, De Hoge Wier biedt ook zeilvakantie met bemanning. We hebben contacten met mooie traditionele slaapschepen waar u met uw vrienden of collega’s op kunt slapen. U kunt ook met De Hoge Wier zeilen en overnachten in hotels op de route. Zo heeft u comfort en moderne luxe optimaal gecombineerd met de privacy en het comfort van uw eigen hotelkamer!

Bij een zeilvakantie staat de route van de zeiltocht niet vast en bepalen weer en wind waar u heen gaat. De route kan ook naar uw eigen wensen worden ingevuld, dit in overleg met de schipper. Elke dag wordt er een andere haven aangedaan, zoals Enkhuizen, Hoorn, Lemmer, Volendam, Lelystad, Medemblik of Edam. Een zeilvakantie dus dat volledig aan uw wensen aangepast kan worden.

Een voorbeeldprogramma van een zeilvakantie:
Inschepen voor uw zeilvakantie
Maandagavond 20:00 uur. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt de avond aan boord doorbrengen of een van de vele café's van Muiden bezoeken.

Volgende dagen
In overleg wordt de vertrektijd bepaald. De trossen gaan los en u kunt zelf actief meehelpen met o.a. zeilen hijsen, sturen en het overstag laten gaan van het schip. Afhankelijk van weer en wind en van uw voorkeur wordt er gezeild naar Marken, Volendam, Monnickendam, Edam, Hoorn of Enkhuizen. In deze haven zal worden overnacht. Indien de omstandigheden meezitten kunne er zelfs één of meerdere Waddeneilanden worden bezocht tijdens uw zeilvakantie.

Afscheid
Er wordt terug gezeild over het Markermeer richting Muiden. Aankomst en afsluiting van het de zeilvakantie zal op zondagmiddag rond 16:00 uur zijn. Einde zeilvakantie.

Ideeën
U kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan Pampus - waar u een uitgebreide rondleiding kunt krijgen -, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of de Bataviawerf in Lelystad. U kunt de schepen met of zonder catering huren.

Voor meer informatie over zeilvakantie en/of arrangementen kijk op onze homepage.

Kies uit diverse interessante vakantie arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Zeilvakantie

Groepsgrootte: 30-100 p.
Gasten per schip: 15-50
Schepen: klippers
Zeilvakantie
Andere bezoekers zochten ook naar: