Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Anders vergaderen  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Vergaderen   >   Anders vergaderen

Anders vergaderen

vergaderen op een unieke locatie!
Wilt u anders vergaderen dan u normaal doet? Bij De Hoge Wier kunt u anders vergaderen, door op een Zeilschip te vergaderen. Vergaderen was nog nooit zo leuk! Op deze manier combineert u tijdens het anders vergaderen het nuttige met het aangename en creëert u een ontspannen sfeer waarin makkelijker knopen worden doorgehakt. Dus niet alleen aangenamer maar ook effectiever dan vele standaard vergaderlocaties!

Een aantal van onze traditionele zeilschepen bieden een unieke mogelijkheid om anders vergaderen doormidden van zeilen en vergaderen en knopen doorhakken te combineren. De binnenruimte van de schepen is uitermate geschikt voor uw vergaderingen, kick off en presentaties. Benedendeks vergaderen afgewisseld met bovendeks zeilen en uitwaaien terwijl onze kok u voorziet van hapjes en drankjes. Aan boord van onze zeilschepen vindt u genoeg licht, ruimte én 220 Volt zodat ook uw presentaties naar wens kunnen verlopen. Ook het huren van een beamer behoort tot de mogelijkheden. Probeer Anders vergaderen en kom u uit het ‘gewone’ ritme en denkpatroon! Laat u inspireren door de omgeving en de rust op het water.

Wilt u liever niet met collega’s anders vergaderen maar een wedstrijd element dan kunt u een zeilwedstrijd houden. Voor meer informatie over anders vergaderen op de zeilklipper of arrangementen kunt u kijken op onze homepage.

U kunt een programma naar wens samenstellen of gebruik maken van ons vergaderarrangement. Kies uit diverse interessante vergader arrangementen:


Of kies uit andere categorieën:
Highlights van

Anders vergaderen

Duur tocht: variabel
Prijs: v/a € 595
Exclusief: scheepshuur en catering
Anders vergaderen
Andere bezoekers zochten ook naar:
  foto     lazy sunday     prijzen     catering     familieuitje     matchrace     bedrijfsuitje     wedstrijdzeilen     weekend zeilen     middag zeilen     regatta