Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
teambuilding  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Vergaderen   >   Vergader arrangement

Vergader arrangement

vergaderen op een unieke locatie!
Bij De Hoge Wier kunt u vergaderen op een unieke locatie in Muiden. Ook kunt u bij De Hoge Wier zeilen op een zeilklipper in combinatie met een vergader arrangement in de haven.
Een aantal van onze traditionele zeilschepen bieden een unieke mogelijkheid om zeilen, vergaderen en knopen doorhakken te combineren. De binnenruimte van de schepen is uitermate geschikt voor uw vergaderingen, kick off en presentaties. Benedendeks vergaderen afgewisseld met bovendeks zeilen en uitwaaien terwijl onze kok u voorziet van hapjes en drankjes. Aan boord is genoeg licht, ruimte ťn 220 Volt zodat ook uw presentaties naar wens kunnen verlopen. Ook het huren van een beamer behoort tot de mogelijkheden bij een vergader arrangement.

Op deze manier combineert u met dit vergader arrangement het nuttige met het aangename en creŽert u een ontspannen sfeer waarin makkelijker knopen worden doorgehakt. De inspirerende omgeving en de rust op het water helpen om los te komen van de gebruikelijke denkpatronen en met een bredere blik naar zaken te kijken. Dus niet alleen aangenamer maar ook effectiever dan vele standaard vergaderlocaties! U kunt een programma naar wens samenstellen of gebruik maken van ons vergader arrangement.

Is het vergader arrangement niet wat u zoekt voor u en uw collegaís, maar denkt u meer aan een teambuilding dan kan dat ook. Ga dan naar onze homepage en daar vindt u alle informatie over vergader arrangementen of andere arrangementen van De Hoge Wier.

Kies uit diverse interessante vergader arrangementen:


Of kies uit andere categorieŽn:
Highlights van

Vergader arrangement

Duur tocht: variabel
Prijs: v/a € 595
Exclusief: scheepshuur en catering
Vergader arrangement
Andere bezoekers zochten ook naar:
  catering     vergaderen     trouwerij     bedrijfsuitje     pampus     management tocht     avond zeilen     koken en zeilen     regatta     matchrace     prijzen