Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
teambuilding  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Vergaderarrangement boot

vergaderen op een unieke locatie!
Wilt u vergaderen op een unieke locatie dat kan bij De Hoge Wier. Bij De Hoge Wier kunt u zeilen op een zeilklipper in combinatie met een vergaderarrangement boot en water bieden een inspirerende omgeving om nader tot elkaar te komen.
Een aantal van onze traditionele zeilschepen bieden een unieke mogelijkheid om zeilen, vergaderen en knopen doorhakken te combineren. De binnenruimte van de vergaderarrangement boot is uitermate geschikt voor uw vergaderingen, kick off en presentaties. Benedendeks vergaderen afgewisseld met bovendeks zeilen en uitwaaien terwijl onze kok u voorziet van hapjes en drankjes. Aan boord van onze zeilschepen vindt u genoeg licht, ruimte ťn 220 Volt zodat ook uw presentaties naar wens kunnen verlopen. Ook het huren van een beamer behoort tot de mogelijkheden bij vergaderarrangement boot.

Op deze manier combineert u met dit vergaderarrangement boot, vergaderen, buiten zijn en ontspanning. Het nuttige wordt met het aangename gecombineerd en u creŽert een ontspannen sfeer waarin makkelijker knopen worden doorgehakt. Dus niet alleen aangenamer maar ook effectiever dan vele standaard vergaderlocaties!
U kunt een programma naar wens samenstellen of gebruik maken van ons vergaderarrangement boot.

Toch liever geen vergaderarrangement boot, maar liever een zeilregatta dat kan ook. Ga dan naar onze homepage en daar vindt u alle informatie over vergaderarrangement boot of andere arrangementen van De Hoge Wier.

Kies uit diverse interessante vergader arrangementen:


Of kies uit andere categorieŽn:
Highlights van

Vergaderarrangement boot

Duur tocht: variabel
Prijs: v/a € 595
Exclusief: scheepshuur en catering
Vergaderarrangement boot
Andere bezoekers zochten ook naar:
  pampus     koken en zeilen     foto     wedstrijdzeilen     middag zeilen     feestavond     regatta     weekend zeilen     matchrace     prijzen     vergaderen