Muiden Maritiem logo
Muiden Maritiem
Herengracht 65
1398 AC Muiden

0294 - 264 860
info@muidenmaritiem.nl
www.muidenmaritiem.nl

  Zeilklipper
De Hoge Wier
Muiden
Trouwen schip  
  Page in English   Site auf Deutsch  
 
Naarderstraat 5-7 - 1398 XR Muiden
tel 0294 264860 - fax 0294 262698
info@hogewier.com

DIRECT MEER WETEN?

BEL 0294 - 264 860
of stuur onderstaande mail:

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Vaardatum

Vragen of opmerkingen

STUUR MIJ UW NIEUWSBRIEF


Live support


Home   >   Zeilen   >   Trouwen schip

Trouwen schip

trouwen aan boord van een prachtig zeil schip
Sinds 2002 is het mogelijk om te trouwen op De Hoge Wier, het mooiste zeil schip in Muiden. Meer informatie hierover vindt u op onze bruiloftenpagina. Een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Muiden verbindt u aan boord in de echt. Zo heeft u uw eigen huwelijksboot! Op een schip trouwen is een informele manier om uw speciale dag te vieren. Lekker uitwaaien met goede vrienden en familie en de drukte van alledag even achter u laten. Uw ochtend, middag of dag is compleet aan uw wensen aan te passen. Trouwen boot is ook eens wat anders dan de standaard limousine, u heeft uw eigen speciale vervoer op het water!

Trouwen Muiden: Ook het mooie Muiderslot is de perfecte locatie voor uw fotoreportage. Sowieso is Muiden een heel mooi plaatsje, en zeer centraal gelegen. Uw trouwen schip ligt op nog geen 15 km rijden van Amsterdam, zeer centraal in Nederland.

U kunt ook in het mooie gemeentehuis van Muiden trouwen en vervolgens in een schip stappen voor een zeiltocht. U huurt de boot exclusief voor uw gezelschap. Muiden is een romantisch plaatsje, en het mooie Muiderslot leent zich bij uitstek voor prachtige foto's voor een onvergetelijke bruiloft.

Muiden is een romantisch plaatsje, en het mooie Muiderslot leent zich bij uitstek voor prachtige foto's voor een onvergetelijke bruiloft.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Highlights van

Trouwen schip

Uw eigen huwelijksbootje
Huwelijksfeest op maat
Top catering
Prijs: v/a € 100 p.p.
Trouwen schip
Andere bezoekers zochten ook naar: